Tuinarchitect in Zoetermeer en omgeving

Wat is er heerlijker dan vertoeven in een tuin die volledig aan uw wensen voldoet en waar u tot rust komt? Kies in dit geval voor de ervaren en deskundige tuinarchitecten van Wijsman Hoveniers. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van exclusieve tuinen voor bedrijven én particulieren. Ons hoveniersbedrijf is gevestigd in Waddinxveen, maar ons werkgebied strekt zich uit tot Zoetermeer en wijde omgeving.

Tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud

Of u nu een moderne tuin, welnesstuin, romantische tuin, stadstuin, daktuin of dakterras wilt:  Wijsman Hoveniers realiseert het voor u! Wij werken hierbij veelal op dezelfde manier. Allereerst inventariseren wij uw wensen en bekijken de mogelijkheden én de omvang van uw tuin. Aan de hand hiervan maken wij een gedetailleerd ontwerp, waarbij u kunt kiezen voor een 2D- of 3D-tekening. Gaat u akkoord met het voorgestelde ontwerp, dan gaan onze hoveniers aan de slag met de aanleg van de tuin. U zult versteld staan van het resultaat!

Hoveniers met 35 jaar ervaring

Wijsman Hoveniers is al meer dan 35 jaar specialist in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Wij realiseren de meest prachtige tuinen voor opdrachtgevers in de wijde omgeving, zoals in Scheveningen, Leiden, Gouda, Rotterdam en Baarn. Wij zijn creatief, ambitieus en steeds op zoek naar vernieuwende ontwikkelingen op het gebied van tuinen en groenprojecten. Niet voor niets behoren wij tot één van de negen hoveniers in Nederland die zijn aangesloten bij Tophoveniers. Dit is een vereniging van geselecteerde kwaliteitshoveniers die hoge eisen stelt aan het ondernemerschap in het hoveniersvak.

Contact met onze tuinspecialisten

Neem op onze website alvast een voorproefje van onze eerder gerealiseerde tuinprojecten. Wilt u meer weten over tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud? Schroom niet en neem vrijblijvend contact op met de tuinspecialisten van Wijsman Hoveniers. Wij lichten een en ander graag aan u toe en kunnen u desgewenst een kostenindicatie geven.