Tuinontwerp in Baarn en omgeving

Wilt u een nieuwe tuin laten ontwerpen en aanleggen? Kies voor de deskundigheid en ervaring van Wijsman Hoveniers. Wij zijn een hoveniersbedrijf uit Waddinxveen en realiseren prachtige tuinen voor particuliere én zakelijke klanten in de wijde omgeving, waaronder in de Utrechtse plaats Baarn. Lees er hier meer over.

 

Ontwerpen van uw tuin

Een nieuwe tuin begint bij een goed ontwerp. Dit ontwerp sluit aan bij uw wensen én de mogelijkheden van uw tuin. De tuinarchitecten van Wijsman Hoveniers hebben meer dan 35 jaar ervaring in het uitdenken en uittekenen van de meest uiteenlopende tuinen, zoals daktuinen, stadstuinen, landgoedtuinen en meer. Geef uw wensen aan ons door en wij komen met een ontwerp op maat dat uw verwachtingen zal overtreffen. Desgewenst kunnen wij hierin ook een beplantingsplan opnemen. 

Tuinaanleg en tuinonderhoud

Heeft u het ontwerp in 2D of 3D gezien en voldoet deze aan uw wensen? Dan kunt u ook de tuinaanleg aan Wijsman Hoveniers overlaten. Onze ervaren en deskundige hoveniers leggen uw tuin op vakkundige wijze aan. U zult versteld staan van het resultaat! Kunt u na het aanleggen van uw tuin de nodige hulp gebruiken bij het onderhoud? Wij kunnen desgewenst het periodieke onderhoud van uw tuin op ons nemen zodat uw tuin er het hele jaar door prachtig uitziet! 

Neem contact met ons op

Bekijk op onze website enkele voorbeeldtuinen en lees referenties van klanten die u voor gingen. Bent u overtuigd van onze kwaliteiten, neem dan contact met ons op. Wij lichten de mogelijkheden graag aan u toe en kunnen desgewenst een kostenindicatie afgeven. Graag tot ziens!