Dakterras of daktuin? Wijsman Hoveniers realiseert het voor u.

Een compleet sfeervol ingerichte daktuin, dakterras, balkon of patio waar u kunt genieten van rust en privacy in een groene oase op topniveau. Betegeld of met een houten vloer, op maat gemaakte plantenbakken, sedum en zelfs een vijver behoren tot de vele mogelijkheden om uw dakterras, patio of balkon naar uw wens in te richten. Ontdek de mogelijkheden van Wijsman Hoveniers.

Dakterras aanleggen of enkel het dakterras inrichten, bij Wijsman Hoveniers is alles mogelijk.

U vindt Wijsman Hoveniers in Rotterdam, een hoveniersbedrijf dat zijn sporen ruimschoots heeft verdiend. Onze tuinarchitecten hebben meer dan 35 jaar ervaring in het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van de meest uiteenlopende dakterrassen en tuinen. De daktuinen hebben met elkaar gemeen dat ze een exclusieve en unieke uitstraling hebben én dat ze gezien mogen worden!

Waarmee onderscheid Wijsman Hoveniers zich op het gebied van dakterrassen en daktuinen?

Naast het ontwerpen en aanleggen van uw dakterras of daktuin kunt u Wijsman Hoveniers ook inschakelen voor het inrichten van uw dakterras. Of het nu gaat om een groen dakterras, een modern dakterras of een klein dakterras. Met onze jarenlange ervaring beschikken wij over veel dakterras inspiratie. Als hovenier geven we daarnaast ook graag advies over de mogelijkheden voor uw daktuin of dakterras. Dat kunt u samen met het ontwerp, de aanleg en het onderhoud aan ons toevertrouwen. Vanzelfsprekend vormen uw ideeën en wensen het vertrekpunt van onze dienstverlening.

Dakterras inspiratie nodig? Ontdek welke populaire dakterrassen of daktuinen er mogelijk zijn. 

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor uw dakterras of daktuin? Neem dan eens een kijkje op onze website en doe inspiratie op. Staat uw idee er niet bij? Geen probleem. Bij Wijsman Hoveniers gaan we graag met u in gesprek om alle mogelijkheden te bespreken en kunnen wij altijd een passend ontwerp en advies maken dat aan al uw wensen voldoet.

Een daktuin aanleggen of een dakterras inrichten? Neem vrijblijvend contact op met Wijsman Hoveniers! 

Wilt u meer informatie over het aanleggen, ontwerpen of inrichten van uw dakterras of daktuin? Of wilt u graag een afspraak maken met een van onze hoveniers? Neem dan gerust contact met ons op, wij maken graag tijd voor u.