Romantische tuin van uw dromen? Wijsman Hoveniers realiseert het.

Heeft u een nieuwe woning en wilt u de tuin naar uw romantische smaak maken? Of is er al jaren niets aan uw tuin gedaan en wilt u deze voorzien van een romantische uitstraling? Kies in deze gevallen voor het vakmanschap en de jarenlange ervaring van tuinarchitect Wijsman Hoveniers. Wij hebben ervaring in het ontwerp en onderhoud van romantische voor- en achtertuinen.

Van een romantische sfeertuin tot een intieme voortuin, bij Wijsman Hoveniers is het mogelijk.

Een romantische tuin is een blijver en is min of meer tijdloos. Intimiteit in de tuin door verborgen plekjes te creëren maakt de romantische tuin knus. Veel groen in combinatie met uitbundig gekleurde of juist veel pastelkleurige tinten bloemen en planten. Bij Wijsman Hoveniers hebben wij ontzettend veel romantische tuin ideeën. We maken bij een (kleine) romantische tuin ook graag gebruik van rozen, lavendel en verschillende kruidsoorten. Een ander aspect van een romantische voortuin of tuin is dat de verharding vaak rustig wordt gehouden door het gebruik van oudhollandse tegels, grind of klinkers.

Ook het tuinontwerp van uw romantische tuin is bij ons mogelijk.

Wijsman Hoveniers verzorgt tuinontwerp, aanleg en onderhoud van romantische tuinen.
Uw romantische droomtuin begint met een ontwerp. Wij zorgen ervoor dat dit ontwerp voldoet aan al uw wensen en houden tegelijkertijd rekening met de mogelijkheden en oppervlakte van uw tuin. Om tot een ontwerp op maat te komen, nodigen wij u eerst uit voor een gesprek bij ons op kantoor om de sfeer te proeven en te kijken of er een “klik” is. Daarna brengen wij een bezoek aan uw tuin en bekijken de ligging en de formaten van het perceel. Of het nu gaat om een kleine of grote tuin, wij maken altijd een ontwerp op maat. Naar aanleiding van dit ontwerp maken onze tuinarchitecten een 2D- of 3D-ontwerp op schaal van uw romantische tuin. Bent u helemaal tevreden over het maatwerk ontwerp? Dan gaan onze hoveniers over tot de vakkundige aanleg van uw tuin. U zult ongetwijfeld versteld staan van het resultaat!

Op zoek naar de romantische tuin van uw dromen? Neem vrijblijvend contact met ons op! 

Bekijk op onze website enkele romantische voorbeeldtuinen en lees referenties van klanten die u voor gingen. Bent u overtuigd van onze sfeervolle tuinen en benieuwd naar de kosten van een tuinarchitect voor het ontwerp van een romantische tuin? Wij vertellen u graag over de mogelijkheden en kunnen desgewenst een kostenindicatie afgeven. Op naar de romantische tuin van uw dromen!