Laatste nieuws bij Wijsman Hoveniers

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Wijsman Hoveniers? Hou dan onze nieuwspagina in de gaten. Hier leest u het laatste nieuws van en over Wijsman Hoveniers. Belangrijk tuinnieuws, interessante wetenswaardigheden, inspirerende ideeën en andere tuinzaken die u zeker zullen interesseren.

 • Van kleine stadstuin naar groene en stijlvolle droomtuin

  De bewoners van een prachtige woning in Den Haag wilden van hun kleine stadstuin een groene en stijlvolle tuin met berging maken. Ondanks de beperkte ruimte wist Wijsman Hoveniers de droom van Familie Borger te verwezenlijken. 

 • Hoe gaat Wijsman Hoveniers om met het Corona virus?

  Ook ons bedrijf heeft te maken met het Corona virus.
  Prettige bijkomstigheid is dat onze werkzaamheden voornamelijk in de buitenlucht plaats vinden in een omgeving waar weinig mensen bij elkaar komen. Echter nemen wij ook maatregelen om ons zo veel mogelijk aan te passen aan deze bijzondere situatie.

 • Wijsman Hoveniers jubileum

  Wijsman Hoveniers bestaat 40 jaar!

  Ondanks alle problemen die het Coranavirus veroorzaakt was er op 17 maart toch reden voor een klein feestje. Wijsman Hoveniers vierde haar 40 jarig bestaan.

  Het personeel verraste Gert Wijsman, oprichter en directeur van Wijsman Hoveniers met een mooie taart met daarop de verschillende logo’s die in de loop van de jaren gevoerd zijn.

 • Snoeien: wel of niet doen?

  Met de zachte winter die we hebben gehad, lijkt de herfst eigenlijk naadloos over te lopen in het voorjaar. De eerste krokussen komen al op en ook mensen met hooikoorts merken al dat alles vroeger begint te groeien en bloeien. Bij veel mensen begint het dan ook te kriebelen om de tuin eens flink te gaan snoeien. Kijk daar echter wel mee uit! Want niet alle bomen kunnen nu al gesnoeid worden. 

 • Intieme tuinkamer in Rotterdam

  De bewoners van deze prachtige woning in de Rotterdamse wijk Park 16Hoven kregen de kans om, naast hun eigen woning, een nieuw perceel te kopen. Daarop bouwden zij een huis dat beter aansloot bij hun huidige wensen. Daarbij wilden ze graag een sfeervolle, eigentijdse tuin met zwembad realiseren. Wijsman Hoveniers ging samen met de opdrachtgever om de tafel en ontwierp een prachtige tuin met verschillende intieme plekjes.

Eerdere berichten