Tuinarchitect in Gouda en omgeving

Heeft u behoefte aan een nieuwe tuin, bijvoorbeeld omdat uw huidige tuin al jaren dezelfde uitstraling heeft en u deze wilt moderniseren? Of bent u in een nieuwe woning getrokken en is de tuin nog niet naar uw wens? Wat de aanleiding ook is: laat uw tuin ontwerpen door de tuinarchitecten van Wijsman Hoveniers uit Waddinxveen. Wij realiseren prachtige tuinen in de wijde omgeving, waaronder in Gouda en wijde omgeving. 

 

Uw nieuwe tuin ontwerpen

Met Wijsman Hoveniers ligt uw droomtuin binnen handbereik. Maar heeft u al nagedacht over de stijl van uw nieuwe tuin? Wilt u een romantische tuin, strakke tuin of tuin met moderne designaccenten? De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kunt u kiezen voor uiteenlopende stijlen én kunt u diverse extra’s in uw tuin plaatsen, zoals een vijver, zwembad, poolhouse, overkapping, schuur of terras. In deze gevallen is het prettig als u zich kunt laten voorlichten door een ervaren vakman. Schakel daarom de hulp in van de tuinarchitecten van Wijsman Hoveniers. 

Tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud

Een nieuwe tuin begint bij een goed ontwerp. Dit ontwerp sluit aan bij uw wensen én de mogelijkheden van uw tuin. De tuinarchitecten van Wijsman Hoveniers inventariseren uw wensen en bekijken bij een huisbezoek de omvang en ligging van uw tuin. Aan de hand hiervan maken zij een gedetailleerd 2D- of 3D-ontwerp op maat. Voldoet dit ontwerp aan uw verwachtingen en gaat u akkoord met de afgegeven offerte, dan gaan wij over op het aanleggen van uw tuin en – indien gewenst – het onderhouden van de tuin. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Vraag het onze tuinspecialisten

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van tuinontwerp? Schroom niet en neem contact op met onze tuinspecialisten. Zij lichten een en ander graag aan u toe. Uiteraard kunt u op onze website ook onze eerder gerealiseerde tuinprojecten bekijken en referenties van andere opdrachtgevers lezen.