Tuinontwerp in Rotterdam en omgeving

Heeft u behoefte aan een nieuwe tuin, bijvoorbeeld omdat u in een nieuwe woning bent getrokken en u de tuin naar uw wens wilt aanpassen? Of is uw tuin al jarenlang hetzelfde en wilt u het moderniseren? Wat de aanleiding ook is: kies voor tuinontwerp door Wijsman Hoveniers uit Waddinxveen. Wij realiseren prachtige tuinen in de wijde omgeving, waaronder in Rotterdam. 

Van tuinontwerp tot tuinaanleg

Wilt u een tuin laten ontwerpen door Wijsman Hoveniers, dan werken wij veelal op een vaste werkwijze. Allereerst hebben wij een oriënterend gesprek, waarin wij uw wensen bespreken. Vervolgens brengen wij een bezoek aan uw huidige tuin, zodat wij de mogelijkheden kunnen inschatten en de maten kunnen opnemen. Daarna gaan onze tuinarchitecten aan de slag voor een ontwerp op maat waarin uw wensen en de mogelijkheden worden vertaald. U kunt hierbij kiezen uit een 2D- of 3D-ontwerp. Gaat u vervolgens akkoord met het ontwerp, dan gaan onze hoveniers over op de vakkundige aanleg van de tuin. Het resultaat komt niet tegemoet aan uw verwachten, maar zal deze zelfs overtreffen! 

Kosten van tuinontwerp

De kosten voor tuinontwerp lopen uiteen, want deze zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan de oppervlakte van de tuin, de ligging van het perceel, de gebruikte materialen en de arbeidskosten. Wanneer uw wensen zijn besproken, kunnen wij u een indicatie van de kosten van het ontwerp geven. Nadat wij een ontwerp op maat hebben gemaakt, kunnen wij een definitieve offerte aan u afgeven. Dankzij deze duidelijke prijsafspraken komt u niet voor onvoorziene kosten te staan. 

Vraag het onze tuinspecialisten

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van tuinontwerp? Schroom niet en neem contact op met onze tuinspecialisten. Zij lichten een en ander graag aan u toe. Uiteraard kunt u op onze website ook onze eerder gerealiseerde tuinprojecten bekijken en referenties van andere opdrachtgevers lezen.