Over Wijsman Hoveniers

Kwaliteit, Vakmanschap en Creativiteit al 35 jaar kenmerkend voor Wijsman Hoveniers. 

Na 35 jaar succesvol in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van de meest uiteenlopende tuinprojecten, is hoveniersbedrijf Wijsman Hoveniers nog steeds creatief, ambitieus en onderzoekend naar nieuwe ontwikkelingen op tuingebied. Werken met vakkundig personeel en duurzame materialen van topkwaliteit is vanaf de beginjaren een vaststaand gegeven.  

Uw wensen vertaald naar een sfeervolle, eigentijdse tuin

Wij tillen uw tuinwensen naar een hoger niveau en onderscheiden onszelf daarmee op tuingebied. Onze tuinspecialisten zijn in staat met oog voor sfeer en detail de basis te leggen voor vele jaren tuinplezier. Uw tuin wordt precies wat u ervan verwacht. Niet alleen bij oplevering is een Wijsmantuin mooi en exclusief. Uw tuin wordt elk groeiseizoen mooier!

Wijsman Hoveniers is o.a. werkzaam in de regio Waddinxveen, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Gouda, Rotterdam, Baarn. Neem gerust contact met ons op voor tuinadvies.

Bekijk de video van Wijsman Hoveniers

Werken bij Wijsman Hoveniers

Waarom Wijsman Hoveniers

Het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin, terras of plantsoen vergt een investering. U kiest het hoveniersbedrijf dat het beste bij u past.

Als u:

  • een bijzondere tuin wilt die helemaal bij uw stijl past,
  • iemand zoekt die rekening houdt met al uw tuinwensen,
  • kwaliteit, vakmanschap en creativiteit belangrijk vindt,
  • prijs stelt op een betrokken en deskundig advies,
  • zekerheid wilt en absoluut geen risico's wilt lopen,

Dan passen wij het beste bij u! 

Nieuwsgierig naar ons en waar toe wij in staat zijn? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

TOPHOVENIER

Wijsman Hoveniers is lid van Tophoveniers. Een Vereniging van geselecteerde Kwaliteitshoveniers die hoge eisen stelt aan het ondernemerschap in het hoveniersvak.