Wat vinden klanten van Wijsman Hoveniers?

Wijsman Hoveniers heeft door zijn totaalaanpak een zeer divers klantenbestand opgebouwd. Onderstaand treft u een kleine greep uit de opdrachtgevers waar wij de tuin voor hebben ontworpen en aangelegd, of waar we regelmatig het tuinonderhoud verzorgen. 

Klanten over Wijsman Hoveniers

 • De indeling van de tuin is voor ons perfect door de verschillende opties om te zitten en het ruimtelijk effect is ongekend. De verschillende materialen in de tuin gecombineerd met de hoogteverschillen geeft een strak en toch een speels geheel. Heel bijzonder hoe er van een kleine achtertuin zo'n mooie plek gecreëerd kon worden. De samenwerking en de service was top!

  fam. Bijker - Gouda
  Tuinontwerp en aanleg
 • De tuin voldoet prima. Hij is momenteel weelderig en biedt prima beschutting op bepaalde plekken, terwijl er voldoende uitzicht naar het water is. We vinden het nog steeds een goed ontwerp.

  fam. Weijtens - Rotterdam
  Tuinontwerp en aanleg
 • Een fantastisch ontwerp! We zijn onder de indruk van de inzet, professionaliteit, onderlinge samenwerking en klantvriendelijkheid van het personeel. Allemaal harde werkers en uiterst precies, een uitstekend visitekaartje voor het bedrijf.

  fam. Sips - Hellevoetsluis
  Tuinontwerp en aanleg
 • We zijn erg blij met onze voortuin!

  fam. v. Velzen - Waddinxveen
  Tuinontwerp en aanleg
 • Het terras en de jeu de boules baan zijn heel mooi geworden. We zijn er superblij mee!

  fam. Keuzenkamp - Maastricht
  Tuinrenovatie/onderhoud
 • We zijn enthousiast over hoe de tuin is geworden. Elke dag kijken we met voldoening en plezier de tuin in. We zien steeds beter hoe mooi het ontwerp en de uitvoering is. We zijn dan ook blij dat we het onderhoud ook bij jullie hebben geregeld.

  fam. Zaat - Den Haag
  Tuinontwerp en aanleg
 • We zijn aangenaam verrast door het beplantingsplan. Niet te geloven hoe Peter en Stefan zelfs in het slechte weer nog zingend aan het werk waren!

  fam. Frambach - Zoetermeer
  Tuinontwerp en aanleg
 • We zijn nog altijd zeer blij met jullie!

  fam. van Praag - Kaageiland
  Tuinonderhoud
 • De hoveniers hebben weer puik werk afgeleverd, mijn complimenten! Het is een leuk en meedenkend team.

  Hr. Smit - Gouda
  Tuinrenovatie/onderhoud
 • We vinden de tuin momenteel prachtig, wat een goede inrichting. Helemaal tevreden!

  fam. van Eerde - Zoetermeer
  Tuinontwerp en aanleg
 • Bedankt voor de fijne tuin, een heerlijke rustige aanblik en veel ruimte. Het werken was knap zwaar, de gezellige sfeer met de enthousiaste mannen was geweldig, we kijken terug op een heerlijke gezellige periode. Hartelijk dank voor de goede zorgen en hopen te genieten van het voorjaar.

  fam.Kersseboom-Gouda
  Tuinontwerp en aanleg
 • 'Super bedrijf en erg vriendelijk personeel! Hovenier reageerde binnen kort tijdbestek en heeft ons geholpen bij het maken van onze keuze. Ze gaan heel nauwkeurig en netjes te werk. Zijn super beleefd en ik raad ze iedereen aan.'

  fam. Fedorov
  Tuinontwerp en aanleg