Tuinonderhoud

Regelmatig tuinonderhoud is belangrijk voor de groei en bloei van de planten in uw tuin. 

Vakkundig tuinonderhoud vergt veel tijd en de nodige plantenkennis en ervaring. Zelf het gras maaien, het wegknippen van uitgebloeide bloemen, of het snoeien van een lage heg, is voor de meeste tuinliefhebbers goed te doen. Maar als de Skimmia geel blad krijgt, welke behandeling vraagt een fruitboom waar dor hout in verschijnt en hoe snoei je een hortensia die te groot wordt? 

Onder tuinonderhoud hoort ook het knotten van wilgen en snoeien van hoge bomen en hagen, vaak een risicovolle en tijdrovende klus.

Uw tuin professioneel onderhouden

Wijsman Hoveniers heeft de vakmensen in dienst en alle tuinonderhoud kan probleemloos aan hen worden overgelaten. De hoveniers van Wijsman verzorgen het onderhoud van uw tuin met zorg en passie.

Wilt u meer informatie over het professioneel laten onderhouden van uw tuin of een afspraak met een van onze hoveniers? Neemt u dan vrijblijvend even contact met ons op en vraag gerust naar de mogelijkheden voor het tuinonderhoud bij uw woning of bedrijfspand.

Het belang van tuinonderhoud >> Onderhoud op maat >>

  

TOPHOVENIER

Wijsman Hoveniers is lid van Tophoveniers. Een Vereniging van geselecteerde Kwaliteitshoveniers die hoge eisen stelt aan het ondernemerschap in het hoveniersvak.