Moderne tuin ontwerpen, aanleggen of onderhouden? Wijsman Hoveniers realiseert het voor u.

Bent u in een nieuwe woning getrokken en wilt u de tuin ontwerpen en inrichten als moderne tuin? Of is er al jaren niets aan uw tuin gedaan en wilt u deze voorzien van een moderne uitstraling? Kies in deze gevallen voor het vakmanschap en de jarenlange ervaring van tuinarchitect Wijsman Hoveniers. Wij hebben ervaring in het ontwerp en onderhoud van moderne voor- en achtertuinen.

Wanneer spreken we over moderne tuinen en waarom zijn deze zo populair?

Er zijn een aantal kenmerken die een moderne tuin onderscheiden van andere soorten tuinen. Moderne tuinen zijn vaak te herkennen aan strakke lijnen en een rustige uitstraling. Daarnaast zie je in veel moderne tuin ontwerpen het gebruik van niet alledaagse materialen en bijzondere plantsoorten. Denk hierbij aan het verwerken van glazen plateau’s, cortenstaal, gegalvaniseerd en rvs-materiaal. Als het gaat om de beplanting van een strakke moderne tuin wordt er vaak gekozen voor grote groepen van dezelfde planten. Dit zorgt voor veel groen terwijl uw moderne tuin toch rust uitstraalt. Binnen al deze elementen kunt u natuurlijk variëren.

Waarom het terras centraal staat in een moderne tuin.

In een moderne tuin staat, in tegenstelling tot andere tuinen, de beplanting niet centraal. Een moderne tuin staat voor rust en ruimte. In een moderne tuin ziet u veel strakke lijnen, grote vlakken en gladde structuren. Een moderne tuin is doorgaans voorzien van genoeg ruimte voor een terras waar u een grote lounge of tuintafel kwijt kan. Met meerdere terrassen kunt u altijd een fijn plekje in de tuin vinden, ongeacht de tijd van het jaar en de stand van de zon. 

Een grote moderne tuin of juist een moderne kleine tuin? Wijsman Hoveniers realiseert de moderne tuin die past bij uw situatie.

Wijsman Hoveniers verzorgt inmiddels al 35 jaar lang tuinontwerp, aanleg en onderhoud van moderne tuinen. Uw grote of kleine moderne tuin begint met een ontwerp. Wij zorgen ervoor dat dit ontwerp voldoet aan al uw wensen en tegelijkertijd houden wij rekening met de mogelijkheden van uw tuin. Om tot een ontwerp op maat te komen, nodigen wij u eerst uit voor een gesprek bij ons op kantoor om de sfeer te proeven en te kijken of er een “klik” is. Daarna brengen wij een bezoek aan uw tuin en bekijken de ligging en de formaten van het perceel. Of het nu gaat over een kleine of grote tuin, wij maken altijd een ontwerp op maat. Naar aanleiding van dit ontwerp maken onze tuinarchitecten een 2D- of 3D-ontwerp op schaal van uw moderne tuin. Bent u helemaal tevreden over het maatwerk ontwerp? Dan gaan onze hoveniers over op de vakkundige aanleg van uw tuin. U zult ongetwijfeld versteld staan van het resultaat!

De moderne tuin van uw dromen? Neem vrijblijvend contact op met Wijsman Hoveniers!

Wilt u meer informatie over het aanleggen, ontwerpen of inrichten van uw moderne tuin? Of wilt u graag een afspraak maken met een van onze hoveniers? Neem dan gerust contact met ons op, wij maken graag tijd voor u.