Tuinarchitect

Bent u in een nieuwe woning getrokken en wilt u de tuin naar uw smaak maken? Of is er al jaren niets aan uw tuin gedaan en wilt u deze voorzien van een nieuwe en moderne uitstraling? Kies in deze gevallen voor het vakmanschap en de jarenlange ervaring van tuinarchitect Wijsman Hoveniers.

Ruim 35 jaar ervaring

In Waddinxveen vindt u Wijsman Hoveniers, een hoveniersbedrijf dat zijn sporen ruimschoots heeft verdiend. Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring in het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van de meest uiteenlopende tuinen. De tuinen hebben met elkaar gemeen dat ze een exclusieve en unieke uitstraling hebben én dat ze gezien mogen worden! Als tuinarchitect realiseren wij prachtige tuinen voor zakelijke en particuliere klanten in de wijde omgeving, waaronder in Rotterdam, Baarn, Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Gouda en Scheveningen.

Tuinontwerp en tuinaanleg

Uw droomtuin begint met een ontwerp. Dit ontwerp voldoet aan uw wensen en houdt tegelijkertijd rekening met de mogelijkheden van uw tuin. Om tot een ontwerp op maat te komen, brengen wij een bezoek aan uw tuin en bekijken de ligging en de formaten van het perceel. Vervolgens maken onze tuinarchitecten een 2D- of 3D-ontwerp. Kunt u zich helemaal vinden in dit maatwerk ontwerp, dan gaan onze hoveniers over op de vakkundige aanleg van de tuin. U zult ongetwijfeld versteld staan van het resultaat!

Tuinonderhoud door Wijsman Hoveniers

Is uw tuin aangelegd en bent u blij met resultaat, dan wilt u de tuin graag zo lang mogelijk mooi houden. Het is daarom van belang om geregeld onderhoud aan uw tuin te plegen. Het snoeien van bomen en hagen, het wieden van onkruid en het verpotten van planten. Wijsman Hoveniers kan u helpen met dit tuinonderhoud. Wij werken met handige onderhoudscontracten, waarbij wij periodiek uw tuin onderhouden. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Neem contact met ons op

Bekijk op onze website enkele voorbeeldtuinen en lees referenties van klanten die u voor gingen. Bent u overtuigd van onze kwaliteiten, neem dan contact met ons op. Wij lichten de mogelijkheden graag aan u toe en kunnen desgewenst een kostenindicatie afgeven. Graag tot ziens!