Tuinarchitect

Tuinarchitect van topniveau? Wijsman tuinarchitecten ontwerpt de tuin van uw dromen!

Heeft u een nieuwe woning en wilt u ook de tuin naar uw smaak maken? Of is er al jaren niets aan uw tuin gedaan en wilt u deze voorzien van een nieuwe en moderne uitstraling? Kies dan voor het vakmanschap en de jarenlange ervaring van tuinarchitect Wijsman Hoveniers.

Ongeacht welke type tuin u heeft, voor een kwalitatieve tuinarchitect bent u bij Wijsman Hoveniers aan het juiste adres!

U vindt Wijsman Hoveniers in de regio Rotterdam, een hoveniersbedrijf dat zijn sporen ruimschoots heeft verdiend. Onze tuinarchitecten hebben meer dan 35 jaar ervaring in het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van de meest uiteenlopende tuinen. De tuinen hebben met elkaar gemeen dat ze een exclusieve en unieke uitstraling hebben én dat ze gezien mogen worden! Wij realiseren prachtige tuinen voor zakelijke en particuliere klanten in de wijde omgeving. Wij gaan onder andere aan de slag als tuinarchitect in RotterdamBergschenhoek, Hillegersberg-Schiebroek, Nesselande, Berkel en Rodenrijs, Den Haag, Alphen aan den RijnZoetermeer, Delft, Gouda en Pijnacker.

Waarmee onderscheid Wijsman Hoveniers zich als tuinarchitect?

Uw droomtuin begint met een tuinontwerp. Wij zorgen ervoor dat dit ontwerp voldoet aan al uw wensen en houden tegelijkertijd rekening met de mogelijkheden van uw tuin. Om tot een ontwerp op maat te komen, nodigen wij u eerst uit voor een gesprek bij ons op kantoor om de sfeer te proeven en te kijken of er een “klik” is. Daarna brengen wij een bezoek aan uw tuin en bekijken de ligging en de formaten van het perceel. Of het nu gaat om een kleine of landelijke tuin, wij maken altijd een ontwerp op maat. Naar aanleiding van dit ontwerp maken onze tuinarchitecten een 2D- of 3D-ontwerp. Bent u helemaal tevreden over het maatwerk ontwerp? Dan gaan onze hoveniers over tot de vakkundige aanleg van uw tuin. U zult ongetwijfeld versteld staan van het resultaat!

Waar moet u op letten bij de keuze voor een tuinarchitect?

Een keuze maken voor een tuinarchitect klinkt misschien ingewikkeld maar bij Wijsman Hoveniers bent u aan het juiste adres. Nadat uw tuin is aangelegd verzorgen wij hem ook. Wanneer u blij bent met het resultaat, wilt u de tuin natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Het is daarom van belang om geregeld onderhoud aan uw tuin te plegen. Het snoeien van bomen en hagen, het wieden van onkruid, het verpotten van planten en zorgen voor een gezonde bodemstructuur. Wijsman Hoveniers kan u helpen met dit tuinonderhoud. Wij werken met handige onderhoudscontracten, waarbij wij periodiek uw tuin onderhouden. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Op zoek naar een betrouwbare tuinarchitect voor de mooiste tuinaanleg?
Neem vrijblijvend contact met ons op! 

Bekijk op onze website enkele voorbeeldtuinen en lees referenties van klanten die u voor gingen. Bent u overtuigd van onze kwaliteiten, benieuwd naar de kosten van een tuinarchitect of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden en kunnen desgewenst een kostenindicatie afgeven.