Tuinontwerp door ervaren hoveniers

Wilt u uw tuin onder handen laten nemen? Omdat uw tuin verouderd is en u de uitstraling van de tuin wilt moderniseren? Of bent u in een nieuwe woning getrokken en wilt u de tuin naar uw smaak maken? Kies in deze gevallen voor tuinontwerp van Wijsman Hoveniers. 

Tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud

Wijsman Hoveniers is een hoveniersbedrijf uit Waddinxveen. Met ruim 35 jaar ervaring in het hoveniersvak bent u bij ons aan het juiste adres voor deskundig tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Wij ontwerpen prachtige tuinen die het hele jaar door mooi blijven. Dit doen wij voor particulieren en bedrijven in de wijde omgeving, waaronder in RotterdamBaarnAlphen aan den RijnZoetermeerGouda en Scheveningen.

Werkwijze van Wijsman Hoveniers

Of u nu een moderne tuinwelnesstuinromantische tuinstadstuindaktuin of dakterras wilt: Wijsman Hoveniers realiseert het voor u! Wij werken hierbij veelal op dezelfde manier. Allereerst inventariseren wij uw wensen en bekijken de mogelijkheden én de omvang van uw tuin. Aan de hand hiervan maken wij een gedetailleerd ontwerp, waarbij u kunt kiezen voor een 2D- of 3D-tekening. Gaat u akkoord met het voorgestelde ontwerp, dan gaan onze hoveniers aan de slag met de aanleg van de tuin. U zult versteld staan van het resultaat!

Vertrouw op keurmerk Tophoveniers

Wist u bovendien dat Wijsman Hoveniers het keurmerk Tophovenier heeft? Nederland telt negen hoveniersbedrijven die dit predicaat mogen voeren en Wijsman Hoveniers is er één van!

Tophoveniers is een vereniging van geselecteerde kwaliteitshoveniers die hoge eisen stelt aan hun diensten en medewerkers.

Contact met onze tuinspecialisten

Bent u benieuwd naar de tuinen die Wijsman Hoveniers realiseert? Neem een kijkje bij onze gerealiseerde tuinprojecten. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen: onze ervaren tuinspecialisten lichten de mogelijkheden graag aan u toe en geven u desgewenst een offerte op maat. 

 

Visie op tuinontwerp >>   Het traject >>     Wat kost een tuinontwerp? >>

TOPHOVENIER

Wijsman Hoveniers is lid van Tophoveniers. Een Vereniging van geselecteerde Kwaliteitshoveniers die hoge eisen stelt aan het ondernemerschap in het hoveniersvak.