Tuinarchitect in Baarn en omgeving

Bent u op zoek naar een hovenier die anders is dan alle andere hoveniers? Kies voor de ervaren en deskundige tuinarchitecten van Wijsman Hoveniers. Wij hebben ruim 35 jaar ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van unieke en exclusieve tuinen. Dit doen wij voor particulieren en bedrijven in de wijde omgeving, waaronder in Baarn.

Tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud

Of u nu een moderne tuin, welnesstuin, romantische tuin, stadstuin, daktuin of dakterras wilt: Wijsman Hoveniers realiseert het voor u! Wij werken hierbij veelal op dezelfde manier. Allereerst inventariseren wij uw wensen en bekijken de ligging en de omvang van uw tuin. Aan de hand hiervan maken wij een gedetailleerd ontwerp, waarbij u kunt kiezen voor een 2D- of 3D-tekening. Gaat u akkoord met het voorgestelde ontwerp, dan gaan onze hoveniers aan de slag met de aanleg van de tuin. Het resultaat is een prachtige tuin waarin u met plezier verblijft! Bovendien kan Wijsman Hoveniers desgewenst ook het periodieke tuinonderhoud uitvoeren, zodat uw tuin het hele jaar door mooi blijft. Vraag ons naar de mogelijkheden. 

Keurmerk Tophovenier

Bij Wijsman Hoveniers houden wij ons al meer dan 35 jaar bezig met ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Wij realiseren de meest prachtige tuinen voor opdrachtgevers in de wijde omgeving, zoals in Scheveningen, Leiden, Gouda, Rotterdam en Zoetermeer. Ook na al die jaren zijn wij steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen op tuingebied. Niet voor niets behoren wij tot de Tophoveniers van Nederland! Dit is een vereniging van geselecteerde kwaliteitshoveniers die hoge eisen stelt aan het ondernemerschap in het hoveniersvak. Lees hier meer informatie over ons keurmerk Tophoveniers en doe er uw voordeel mee.

Vraag het onze tuinspecialisten

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van tuinontwerp? Schroom niet en neem contact op met onze tuinspecialisten. Zij lichten een en ander graag aan u toe. Uiteraard kunt u op onze website ook onze eerder gerealiseerde tuinprojecten bekijken en referenties van andere opdrachtgevers lezen.