Tuinarchitect in Scheveningen en omgeving

Wilt u een nieuwe tuin aan laten leggen, kies dan voor een ervaren tuinarchitect die vakmanschap hoog in het vaandel heeft staan. Kies voor Wijsman Hoveniers. Wij zijn gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud voor bedrijven én particulieren. Ons hoveniersbedrijf is gevestigd in Waddinxveen, maar ons werkgebied strekt zich onder andere uit tot Scheveningen.

Over Wijsman Hoveniers

Wijsman Hoveniers is een hoveniersbedrijf uit Waddinxveen. Met ruim 35 jaar ervaring in het hoveniersvak, bent u bij ons aan het juiste adres voor deskundig tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Onze tuinarchitecten en hoveniers ontwerpen en realiseren prachtige tuinen die het hele jaar door mooi blijven. Goed om te weten: ons hoveniersbedrijf draagt het gerenommeerde keurmerk Tophoveniers. Tophoveniers is een vereniging van negen geselecteerde kwaliteitshoveniers in Nederland, waaronder dus Wijsman Hoveniers. 

Ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen

Uw droomtuin begint bij een goed ontwerp. Dit ontwerp sluit aan bij uw wensen én de mogelijkheden van uw tuin. De tuinarchitecten van Wijsman Hoveniers inventariseren uw wensen en brengen een huisbezoek om de formaten en ligging van het perceel te bekijken. Vervolgens verwerken zij deze informatie in een 2D- of 3D-ontwerp op maat. Komt dit ontwerp tegemoet aan uw verwachtingen, dan gaan onze hoveniers over op de vakkundige aanleg van uw tuin. Het resultaat? Een tuin waar u graag verblijft en waar u – met het nodige onderhoud – jarenlang plezier van heeft!


Neem contact met ons op

Bekijk op onze website enkele voorbeeldtuinen en lees referenties van klanten die u voor gingen. Bent u overtuigd van onze kwaliteiten, neem dan contact met ons op. Wij lichten de mogelijkheden graag aan u toe en kunnen desgewenst een kostenindicatie afgeven. Graag tot ziens!