Tuinarchitect in Rotterdam en omgeving

Van een prachtig aangelegde en goed onderhouden tuin heeft u jarenlang plezier. Wilt u een nieuwe tuin aan laten leggen, kies dan voor een ervaren tuinarchitect die vakmanschap hoog in het vaandel heeft staan. Kies voor Wijsman Hoveniers. Wij zijn een hoveniersbedrijf uit Waddinxveen en ontwerpen tuinen voor bedrijven en particulieren in Midden- en West-Nederland, waaronder in Rotterdam.

 

Tuinontwerp door een tuinarchitect

Een prachtige tuin begint bij een gedetailleerd en vakkundig tuinontwerp door Wijsman Hoveniers. Wilt u uw tuin door ons laten ontwerpen, dan werken wij hierbij veelal volgens een vaste werkwijze. Allereerst heeft u een gesprek en rondleiding bij ons op bedrijf, waarbij uw tuinwensen worden besproken en de mogelijkheden van de tuin worden bekeken. Aan de hand van deze informatie maakt de architect een ontwerp op maat, waarin uw wensen én de mogelijkheden van uw tuin zijn verwerkt. U kunt dit gedetailleerde ontwerp in 2D of 3D laten maken, zodat u een goed beeld krijgt van hoe uw tuin eruit komt te zien.

Mogelijkheden tuinaanleg en tuinonderhoud

Heeft u het gedetailleerde ontwerp bekeken en gaat u – met of zonder aanpassingen – akkoord met het ontwerp en de bijbehorende offerte? Dan gaan de ervaren hoveniers van Wijsman Hoveniers over op de vakkundige aanleg van uw nieuwe tuin. Het resultaat: een tuin die gezien mag worden! En wilt u de tuin naderhand onderhouden, dan kunt u vertrouwen op het tuinonderhoud van Wijsman Hoveniers. Wij werken met handige onderhoudscontracten waarbij wij periodiek uw tuin onderhouden.

Contact met onze tuinspecialisten

Neem op onze website alvast een voorproefje van onze eerder gerealiseerde tuinprojecten. Wilt u meer weten over tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud? Schroom niet en neem vrijblijvend contact op met de tuinspecialisten van Wijsman Hoveniers. Wij lichten een en ander graag aan u toe en kunnen u desgewenst een kostenindicatie geven.