Tuinarchitect in Alphen aan den Rijn en omgeving

Geniet van het buitenleven met een prachtige tuin van Wijsman Hoveniers. Wij zijn een hoveniersbedrijf uit Waddinxveen en met ons team van hoveniers en tuinarchitecten ontwikkelen wij de meest exclusieve tuinen. Van moderne tuinen tot romantische tuinen en van dakterrassen tot stadstuinen: onze ervaren en enthousiaste tuinspecialisten ontwikkelen tuinen voor particulieren én bedrijven in de wijde omgeving, waaronder in Alphen aan den Rijn en wijde omgeving.

Tuinontwerp op maat

Uw droomtuin laten ontwerpen? Dit begint bij een gedetailleerd tuinontwerp door Wijsman Hoveniers. 
Onze tuinarchitecten hebben meer dan 35 jaar ervaring in het uitdenken en uittekenen van de meest uiteenlopende tuinen. Geef uw wensen aan ons door en wij komen tot een ontwerp op maat dat uw verwachtingen zal overtreffen. Na uw akkoord gaan onze hoveniers over op de realisatie van uw tuin, waarbij zij een vakkundige en servicegerichte werkwijze zullen nastreven. Het resultaat? Een tuin die het hele jaar door stralend oogt! 

Kosten tuinontwerp

De kosten voor tuinontwerp zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de oppervlakte van de tuin, de ligging van het perceel, de gebruikte materialen en de arbeidskosten. Wij kunnen u al in een vroeg stadium een globale inschatting van de kosten geven. Hebben wij een 2D- of 3D-ontwerp voor u gemaakt, dan ontvangt u een gedetailleerde offerte. Zo maken wij duidelijke prijsafspraken en komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

Contact met onze tuinspecialisten

Bent u benieuwd naar de tuinen die Wijsman Hoveniers realiseert? Neem een kijkje bij onze gerealiseerde projecten. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen: onze ervaren tuinspecialisten lichten de mogelijkheden graag aan u toe en geven u desgewenst een offerte op maat