Tuinontwerp in Zoetermeer en omgeving

Bent u op zoek naar een hovenier in Zoetermeer en omgeving die uw tuin vakkundig ontwerpt, aanlegt of renoveert? Kies in deze gevallen voor Wijsman Hoveniers. Wij zijn een hoveniersbedrijf uit Waddinxveen een wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van prachtige en exclusieve tuinen. Dit doen wij voor bedrijven en particulieren in Midden- en West-Nederland, waaronder in Zoetermeer.

Tuinontwerp op maat

Met Wijsman Hoveniers ligt uw droomtuin binnen handbereik – of u nu een moderne tuin, welnesstuin, romantische tuin, stadstuin, daktuin of dakterras wilt. Onze tuinarchitecten en hoveniers werken hierbij veelal op dezelfde manier. Eerst inventariseren wij uw wensen en bekijken de omvang en ligging van uw tuin. Aan de hand hiervan maken wij een ontwerp op maat, waarin al deze zaken opgenomen zijn. Wilt u weten welke kosten gepaard gaan met tuinontwerp, neemt u dan contact met ons op. Geef uw wensen door en wij geven u een indicatie van de kosten. Hebben wij een definitief ontwerp gemaakt, dan kunnen wij een specifieke offerte afgeven. 

Tuinaanleg en tuinonderhoud

Komt ons ontwerp tegemoet aan uw verwachtingen of overtreft het ontwerp deze zelfs? Dan gaan onze hoveniers aan de slag met de vakkundige aanleg van uw tuin. Het resultaat? Een exclusieve en prachtige tuin die gezien mag worden! En kunt u na het aanleggen van de tuin hulp gebruiken bij het onderhoud, dan kunt u ook hiervoor Wijsman Hoveniers inschakelen. Wij kunnen het periodieke tuinonderhoud op ons nemen, zodat uw tuin er het hele jaar door prachtig uitziet.

Contact met onze tuinspecialisten

Neem op onze website alvast een voorproefje van onze eerder gerealiseerde tuinprojecten. Wilt u meer weten over tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud? Schroom niet en neem vrijblijvend contact op met de tuinspecialisten van Wijsman Hoveniers. Zij lichten een en ander graag aan u toe en kunnen u desgewenst een kostenindicatie geven.