Tuinontwerp in Alphen aan den Rijn en omgeving

 

Van een nieuw aangelegde tuin heeft u lang plezier. Zo kunt u niet alleen jarenlang vooruit, maar is uw tuin ook het hele jaar door in bloei. Wanneer u uw tuin onder handen wilt nemen, dan kunt u rekenen op het vakmanschap en de ervaring van Wijsman Hoveniers. Wij zijn een hoveniersbedrijf uit Waddinxveen en realiseren prachtige tuinen voor particuliere én zakelijke klanten in de wijde omgeving, waaronder in Alphen aan den Rijn.

Uw nieuwe tuin ontwerpen

Een romantische tuin, tuin met moderne accenten of een strakke tuin met vijver. Heeft u al nagedacht over de stijl van uw nieuwe tuin? Er is heel veel mogelijk. Zo kunt u kiezen uit diverse extra’s in uw tuin, zoals een vijver, zwembad, poolhouse, overkapping, schuur of terras. Daarnaast dient u nog te kiezen uit tal van borders, tegels en houtsoorten die u in uw tuin kunt verwerken. In deze gevallen is het prettig als u zich kunt laten adviseren door een ervaren vakman. Kies in deze gevallen voor het tuinontwerp van Wijsman Hoveniers.

Al 35 jaar specialist in tuinen

Bij Wijsman Hoveniers hebben wij meer dan 35 jaar ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van allerhande tuinen. Wij werken hierbij veelal op een vaste werkwijze, waarbij wij uw wensen en de mogelijkheden van uw tuin inventariseren. Zijn uw wensen duidelijk, dan maken wij een gedetailleerd ontwerp op maat. Overtreft dit ontwerp uw verwachtingen, dan gaan onze vakkundige hoveniers over op de aanleg van uw tuin. Hierbij realiseren zij met oog voor detail een prachtige tuin die u ongetwijfeld versteld doet staan! En helemaal prettig: wilt u naderhand uw tuin laten onderhouden, dan kunt u vertrouwen op tuinonderhoud door Wijsman Hoveniers.

Vraag het onze tuinspecialisten

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van tuinontwerp? Schroom niet en neem contact op met onze tuinspecialisten. Zij lichten een en ander graag aan u toe. Uiteraard kunt u op onze website ook onze eerder gerealiseerde tuinprojecten bekijken en referenties van andere opdrachtgevers lezen.