Moderne tuin

Houdt u van een strak, minimalistisch design? Of een strakke sfeervolle tuin? Van moderne materialen die een stoere, robuuste uitstraling hebben? En vindt u symmetrie en heldere zichtlijnen belangrijk in uw tuin? Bij Wijsman Hoveniers hebben we jarenlange ervaring in het ontwerpen, aanleggen én onderhouden van tuinen met een strakke moderne vormgeving, dus we kunnen u als geen ander voorzien van een advies op maat.

Ontwerpen van een moderne tuin

Een goed ontwerp is de basis van een tuin die past. Daarom zijn onze tuinontwerpers gespecialiseerd in het ontwerpen van moderne tuinen waarin uw wensen samenkomen. Eigentijdse strakke verharding, beplanting met een moderne uitstraling en eventueel een stoere pergola, overkapping of waterpartij met geometrische vormen en de nieuwste materialen: het draagt allemaal bij aan de unieke uitstraling van uw moderne tuin. Bij het tuinontwerp houden we natuurlijk rekening met uw wensen, eisen en budget.

Uw moderne tuin aanleggen

Bent u akkoord met het ontwerp? Dan gaan onze hoveniers aan de slag om uw moderne tuin aan te leggen! Van bestrating tot beplanting en houtbouw: onze hoveniers hebben ervaring in alles wat er bij het realiseren van een moderne tuin komt kijken en ze zijn pas tevreden als u dat ook bent. Onze vakmensen werken netjes en secuur en als alles klaar is, nemen ze met u de tuin zorgvuldig door. Zo weten we niet alleen zeker dat alles is uitgevoerd zoals u het voor ogen had, maar kunnen we u ook instructies en tips geven voor het onderhoud van uw moderne tuin.

Onderhoud voor moderne tuin

Wilt u optimaal genieten van uw moderne tuin, zonder veel tijd te besteden aan tuinonderhoud? Dan is het goed om te weten dat u het tuinonderhoud ook kunt uitbesteden aan Wijsman Hoveniers. We kunnen uw tuin bijvoorbeeld twee tot drie keer keer per jaar voor groot onderhoud onder handen nemen. Maar ook onderhoud op regelmatige basis of een servicecontact waarbij u zelf meewerkt is mogelijk. Zo heeft u bijna geen omkijken naar uw tuinonderhoud en kunt u relaxen in uw moderne tuin!

Wilt u een moderne tuin? Neem contact op!

Een moderne tuin is altijd maatwerk. Dan nodigen wij u graag uit bij ons op kantoor om de mogelijkheden te bespreken waarna we graag bij u thuis langs om de situatie te bekijken en een tuin te ontwerpen die precies past bij wat u wilt. Maak nu een vrijblijvende afspraak met Wijsman Hoveniers en we vertellen u graag alles over de mogelijkheden voor uw moderne tuin!

Bekijk moderne tuinen