Landelijke tuin

Houdt u van veel groen, kleur en leven in de tuin? En mag de indeling wel een beetje speels zijn, zonder veel rechte hoeken of strakke lijnen? Dan is een landelijke tuin echt iets voor u. In een landelijke tuin ligt de nadruk op weelderige beplanting in organische vormen. Om zo’n tuin te ontwerpen heeft u het advies van een hoveniersbedrijf nodig met kennis van zaken en het vakmanschap om het ontwerp uit te voeren. Wijsman Hoveniers is zo’n hoveniersbedrijf. 

Landelijke tuin ontwerpen

Het ontwerpen van een landelijke tuin vergt veel vakkennis. Want in deze tuin komen veel soorten planten, struiken en bomen samen. Welke soorten kunnen goed naast elkaar leven? Welke planten doen het goed in de schaduw, welke zijn meer op hun plaats in de zon? En hoe blijft de tuin het hele jaar zo groen en kleurrijk mogelijk? Allemaal zaken waarmee Wijsman Hoveniers bij het ontwerpen van uw landelijke tuin rekening houdt. Ook passende bestrating en wellicht een tuinhuis, schutting, overkapping of (zwem)vijver worden in het ontwerp meegenomen.

Aanleggen landelijke tuin

Bent u enthousiast over het ontwerp, dan is het tijd voor de volgende stap: het aanleggen van uw moderne tuin. Hiervoor heeft Wijsman Hoveniers enthousiaste vakmensen in dienst. Professionals bij wie liefde voor groen door hun aderen stroomt en die er alles aan om doen om uw landelijke tuin tot in de puntjes perfect aan te leggen. Met aandacht voor detail zorgen ze ervoor dat u uw nieuwe tuin stukje bij beetje tot leven ziet komen!

Onderhoud landelijke tuin

Wanneer uw landelijk tuin klaar is, leveren we hem aan u op met uitgebreide instructies voor het onderhoud. Wilt u liever zelf niet teveel tijd kwijt zijn aan het onderhouden van uw tuin? Kies dan voor het tuinonderhoud van Wijsman Hoveniers. Of u ons nu één keer per jaar inschakelt voor het groot onderhoud of ons iedere twee manden laat langskomen: we zorgen ervoor dat u van uw landelijke tuin kunt genieten zoals deze bedoeld is. Groen en altijd vol leven.

Meer weten over een landelijke tuin?

Wilt u een landelijke tuin bij uw woning, waarin een rustieke uitstraling en natuurlijke materialen centraal staan? Wijsman Hoveniers voorziet u graag van een advies op maat. Maak een afspraak en we komen bij u langs om de mogelijkheden voor uw tuin met u te bespreken.

Bekijk landelijke tuinen