Daktuinen

U kent natuurlijk dakterrassen. Een plaats om te zitten en te genieten van het uitzicht. Maar wat nu als het dakterras meer zou kunnen bieden dan alleen dat? Als u van uw platte dak een echte daktuin zou kunnen maken? Een extra verlengstuk van uw woning en tuin, waar u in alle rust kunt genieten van een mooie zonsondergang, de skyline van de omgeving en een drankje in de zon? Onze daktuinen maken het mogelijk! 

Daktuinen ontwerpen

Het ontwerpen van daktuinen is een vak dat niet iedere hovenier beheerst: je moet er namelijk behoorlijk wat kennis voor hebben van zaken als de draagkracht van de constructie en lichtgewicht materialen die kunnen worden ingezet. Die kennis hebben we bij Wijsman Hoveniers in huis en daarom kunnen we daktuinen ontwerpen die eigenlijk weinig meer op een dakterras lijken, maar een volwaardige tuin op hoogte zijn.

Aanleggen daktuinen

Daktuinen aanleggen vergt ook weer specialistische kennis en vaardigheden om alle elementen op een zodanig manier te plaatsen dat het geheel stevig, veilig én mooi is. Er is meer mogelijk dan u wellicht zou denken. Daktuinen met plantenbakken, struiken, bomen en zelfs waterpartijen behoren tegenwoordig tot de mogelijkheden!

Onderhoud van daktuinen

Is de daktuin eenmaal aangelegd? Dan is ook goed onderhoud van groot belang. Dit kunnen de vakmensen van Wijsman Hoveniers op regelmatige basis voor u verzorgen, maar u kunt ons natuurlijk ook alleen inschakelen om enkele keren per jaar het groot onderhoud te plegen. Onze ervaring met daktuinen maakt dat ook het onderhoud ervan bij ons in goede handen is.

Meer weten over daktuinen?

Heeft u een plat dak waar u graag meer mee wilt, of wilt u het dak van uw penthouse omtoveren tot een oase van rust in de stad? Neem contact op met Wijsman Hoveniers uit Bleiswijk en onze experts op het gebied van daktuinen bekijken ter plaatse bij u de mogelijkheden!

Bekijk onze daktuinen