Hoveniersbedrijf

Zoekt u een hoveniersbedrijf dat uw tuin niet alleen kan ontwerpen, maar ook kan aanleggen en naderhand tot in de puntjes onderhouden? Dan is Wijsman Hoveniers het hoveniersbedrijf waarnaar u op zoek bent! We hebben jarenlange ervaring in tuinaanleg in de Rotterdam, Den Haag en ver daarbuiten. 

Hoveniersbedrijf voor tuinontwerp

Alles begint met een goed ontwerp. Daarom gaan we met u om de tafel zitten om al uw wensen en eisen voor uw tuin te inventariseren. Welke stijl spreekt u aan? Wat voor materialen wilt u gebruiken? En wilt u elementen uit uw huidige tuin behouden, bijvoorbeeld de appelboom of de vijver? Aan de hand van uw wensen en eisen gaan wij aan de slag om een tuin te ontwerpen die geheel bij u past. Daarbij houden we natuurlijk ook rekening met het budget.

Aanleggen tuin door hoveniersbedrijf

Bent u akkoord met het ontwerp? Dan is het tijd voor de realisatie van uw tuin: de tuinaanleg! Ons hoveniersbedrijf werkt uitsluitend met vakbekwame hoveniers die ervoor zorgen dat uw tuin precies zo wordt aangelegd als op de tekening. Zowel het bestraten als het beplanten en het plaatsen van elementen als een pergola, schutting of overkapping kunt u aan de vakmensen van ons hoveniersbedrijf overlaten.

Tuinonderhoud hoveniersbedrijf

Is uw tuin eenmaal klaar? Dan leveren we hem aan u op met een uitgebreide uitleg over het onderhoud van uw tuin. Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om dat onderhoud aan ons hoveniersbedrijf over te laten. Bijvoorbeeld een servicecontract, groot onderhoud twee-of drie keer per jaar, of op meer regelmatige basis. Zo hoeft u alleen maar te genieten van uw tuin en heeft u er weinig tot geen werk aan!

Meer weten over hoveniersbedrijf Wijsman?

Wilt u ook een speciaal voor u ontworpen, vakkundig aangelegde en perfect onderhouden tuin? Kies voor hoveniersbedrijf Wijsman in Bleiswijk en ontdek hoe mooi uw tuin kan zijn! Bekijk de projecten op onze site om inspiratie op te doen of maak meteen een afspraak. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden.