Laatste nieuws bij Wijsman Hoveniers

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Wijsman Hoveniers? Hou dan onze nieuwspagina in de gaten. Hier leest u het laatste nieuws van en over Wijsman Hoveniers. Belangrijk tuinnieuws, interessante wetenswaardigheden, inspirerende ideeën en andere tuinzaken die u zeker zullen interesseren.

 • Gelukkig is Wilko er weer!

  Wilko heeft maandenlang niet kunnen werken. Sinds 2 november is hij weer onder ons om voorzichtig aan enkele uurtjes per week licht werk te doen. Voor Wilko om op te starten: "Achterstallig onderhoud in de gereedschappen en opruimwerk". Welkom thuis Wilko! 

   

   

 • De beste bemesting voor elke situatie

  Het geldt eigenlijk voor iedereen: als je niet tijdig aan je rust komt en tijd krijgt te herstellen van drukte, raak je uitgeput en kom je niet meer zo goed 'uit de verf' als wanneer je er een gezonde levensstijl op na houdt. Een rare vergelijking misschien, maar dit geldt ook voor de bodem van de tuin!

 • Verticuteren van gazon

  Het is nu de tijd om uw gazon weer op te peppen. Schaduw, een dichtgelopen toplaag, vocht en gebrek aan voedingsstoffen veroorzaken mos en dood gras en geven uw gazon een onverzorgd uiterlijk.

Eerdere berichten